<span class='bold'>Drus Maestro 100 RCH € 3.800,- nieuw</span><br /><p>Dru gashaard met ontspiegeld glas glasmaat 66 hoog en 1 meter breed</p>
 
       
ANTIEKE SCHOUWEN FRANCE ARTISANAT CHEMINEE DRU
 

Schouwen

Bako openhaarden staat voor een grote diversiteit aan schouwen in de meest uiteenlopende steensoorten en ontwerpen; modern, strak, sierlijk of rustiek. Ook verkopen wij antieke schouwen die in Frankrijk met zorg uitgezocht worden. Het is onze zorg om voor u een schouw op maat te maken.

 

De vloerplaat, voet en kaders zijn losse onderdelen die evenals alle schouwen in alle maten en steensoorten zijn te leveren.

De keuze is aan u. Steen is een natuurproduct en daardoor materiaal wat bij uitstek geschikt is om op een natuurlijke wijze voor een oogstrelende warmte te zorgen.

I Het front-model schouw wordt recht tegen een achterwand geplaatst, die op zijn beurt tegen de vaste muur gebouwd wordt zodat u alleen een voorkant van de schouw krijgt.

 

II De half omlopende schouw word 20cm (meer of minder) om de boezem heen gebouwd tegen een achterwand. Deze achterwand word tegen de vaste muur geplaatst,waardoor de schouw iets meer diepte krijgt dan het front-model.

 

III De helemaal omlopende schouw wordt helemaal om de boezem gebouwd en rechtstreeks tegen de vaste muur geplaatst. Deze schouw heeft dus geen achterwand.

De vele steensoorten die er zijn hebben we nauwelijks op de afbeelding kunnen krijgen: als u erop klikt komt u op een pagina waar u onze steencollectie uitgebreider kan bekijken. Enkele voorbeelden van te leveren steensoorten zijn Frans marmer, Frans kalkzandsteen en Belgisch hardsteen.

 

In onze showroom hebben we ook vele voorbeelden staan. ( zie onze website voor de steen soorten) (Die moeten we overnemen.)

 

Hout of gas stoken?

Als u van een knapperend vuur of levendig vlamspel houd dan is de keuze makkelijk gemaakt. De sfeer van echt vuur is natuurlijk onovertroffen. Wij zullen er echter wel op letten dat de capaciteit van uw toekomstige haard perfect past bij uw woonruimte. Met name voor een sfeerhaard is het van belang dat deze niet teveel capaciteit heeft, zodat u niet te getemperd hoeft te stoken.